Bewassing

Met ruim 30 jaar ervaring zijn de glazenwassers van Regio Schoonmakers uw partner voor het professioneel bewassen van uw kantoorpanden, appartementencomplexen en andere gebouwen.

Laat uw ramen schitteren

Streeploos schoon glaswerk geeft uw pand de professionele uitstraling die het verdient. Wij werken volgens duidelijke afspraken, leveren de hoogste kwaliteit en beschikken over professioneel materiaal om uw glas en kozijnwerk weer te laten stralen.

Zowel handmatig als telescopisch

Onze ervaren glazenwassers vinden voor elke situatie een veilige oplossing om de beglazing en het kozijnwerk grondig te reinigen. Wij werken met ladders en hoogwerkers. Waar nodig zetten wij telescoopbewassing in. Zo realiseren we op elke locatie een streeploos schoon resultaat.

Kom in contact

Rob van Welzen

Over ons

Regio Schoonmakers is opgericht in 1988 en sindsdien toonaangevend in de schoonmaak. Wij bieden een breed pakket aan facilitaire diensten in Regio Haaglanden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Aan het werk

Het team van REGIO Schoonmakers aan de slag

Daarom Regio Schoonmakers

Daarom Regio Schoonmakers

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat ├ęcht betrokken is en u volledig ontzorgt? Kies dan voor Regio Schoonmakers. Al ruim 30 jaar een begrip in de regio Haaglanden.

1. Snel

Bij ons geen lange wachttijden of onduidelijke voorwaarden. Wij gaan het liefst direct aan de slag. Spoedvraag? Vaak zijn onze schoonmakers al klaar voor u er erg in heeft.

2. Schoon

Ons team van schoonmaak specialisten realiseert keer op keer een blinkend schoon resultaat.

3. Voordelig

Door onze platte organisatie kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden. Niet voor niets zijn wij vaste partner voor veel klanten in regio Haaglanden.

Deze bedrijven gingen u voor

Uitstekende referenties van

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.