Graffiti verwijderen

Is er graffiti aangebracht op uw pand? Wij begrijpen dat u dit zo snel, veilig en volledig mogelijk wilt laten verwijderen. De gevelreinigers van Regio Schoonmakers zijn gespecialiseerd en beschikken over de juiste kennis om vrijwel alle graffiti grondig te verwijderen.

De juiste middelen voor iedere klus

Graffiti verwijderen is een specialistische klus en moet worden uitgevoerd met behulp van met de juiste middelen en technieken. De beste methode voor het verwijderen van graffiti is afhankelijk van de ondergrond en de verf. Onze specialisten beschikken over de juiste middelen, chemie en kennis om vrijwel alle graffiti te verwijderen.

Laat uw gevels stralen

Onze vakmensen verwijderen efficiënt en grondig, alle vuil, aanslag en graffiti op gevels. Voor alle ondergronden zoals steen, kunststof, metaal, glas en hout bieden wij een passende oplossing. Na het schoonmaken kunnen we uw gevel van een beschermende laag voorzien, zodat graffiti en andere aanslag een volgende keer eenvoudig te verwijderen is.

Kom in contact

Rob van Welzen

Over ons

Regio Schoonmakers is opgericht in 1988 en sindsdien toonaangevend in de schoonmaak. Wij bieden een breed pakket aan facilitaire diensten in Regio Haaglanden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Aan het werk

Het team van REGIO Schoonmakers aan de slag

Daarom Regio Schoonmakers

Daarom Regio Schoonmakers

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat écht betrokken is en u volledig ontzorgt? Kies dan voor Regio Schoonmakers. Al ruim 30 jaar een begrip in de regio Haaglanden.

1. Snel

Bij ons geen lange wachttijden of onduidelijke voorwaarden. Wij gaan het liefst direct aan de slag. Spoedvraag? Vaak zijn onze schoonmakers al klaar voor u er erg in heeft.

2. Schoon

Ons team van schoonmaak specialisten realiseert keer op keer een blinkend schoon resultaat.

3. Voordelig

Door onze platte organisatie kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden. Niet voor niets zijn wij vaste partner voor veel klanten in regio Haaglanden.

Deze bedrijven gingen u voor

Uitstekende referenties van

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.