Schoonmaak onderhoud

Portieken, kantoren, onderwijsinstellingen en winkelruimten schoonmaken doen wij al sinds 1988. Het is dan ook niet heel verrassend dat Regio Schoonmakers vaste partij is voor veel VVE’s, woningbouwverenigingen en bedrijven in Regio Haaglanden. Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw panden blinken

Wij zijn er voor elke ondernemer die hoge eisen stelt aan de uitstraling van zijn of haar panden en op zoek is naar een betrouwbare en professionele schoonmaker. Een frisse en schone omgeving is gezonder en fijner om in te werken. Wij zorgen dat de trappenhuizen en gallerijen hygiënisch schoon zijn. Legen alle afvalbakken. En stofzuigen en dweilen de vloeren.

Trappenhuizen

Trappenhuizen zijn plekken waar vuil en afval zich snel kan verzamelen. Wij stofzuigen de boel grondig, dweilen waar nodig, maken leuningen en deurklinken hygiënisch schoon en laten ramen weer blinken.

Gallerijen

De vloer van een gallerij is dag in dag uit onderhevig aan veel gebruik. Wij zorgen dat gallerijen weer netjes, verzorgd en schoon zijn. d.m.v. hoge druk machine.

Entree

Het visitekaartje van een gebouw. De entree verdient een goede uitstraling. Wij reinigen, zuigen en boenen alle oppervlakten nauwkeurig en professioneel.

Altijd flexibel en discreet

Wilt u zo min mogelijk overlast van het schoonmaken? Wij passen ons flexibel aan het ritme van uw wensen aan. En kunnen in de ochtend, middag of avond voor u aan de slag. Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers staan voor u klaar om dagelijks, periodiek of eenmalig bij u aan de slag te gaan.

Kom in contact

Rob van Welzen

Over ons

Regio Schoonmakers is opgericht in 1988 en sindsdien toonaangevend in de schoonmaak. Wij bieden een breed pakket aan facilitaire diensten in Regio Haaglanden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Aan het werk

Het team van REGIO Schoonmakers aan de slag

Daarom Regio Schoonmakers

Daarom Regio Schoonmakers

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat écht betrokken is en u volledig ontzorgt? Kies dan voor Regio Schoonmakers. Al ruim 30 jaar een begrip in de regio Haaglanden.

1. Snel

Bij ons geen lange wachttijden of onduidelijke voorwaarden. Wij gaan het liefst direct aan de slag. Spoedvraag? Vaak zijn onze schoonmakers al klaar voor u er erg in heeft.

2. Schoon

Ons team van schoonmaak specialisten realiseert keer op keer een blinkend schoon resultaat.

3. Voordelig

Door onze platte organisatie kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden. Niet voor niets zijn wij vaste partner voor veel klanten in regio Haaglanden.

Deze bedrijven gingen u voor

Uitstekende referenties van

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.