Woningontruiming

Iedere woningontruiming heeft een eigen verhaal en oorzaak. En verdient dan ook een persoonlijke aanpak. De specialisten van Regio Schoonmakers staan graag voor u klaar. Wij werken snel, respectvol en duurzaam. Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat u ontzorgen

Een woning, appartement, garage of zolder ontruimen kan een behoorlijke klus zijn. Afval afvoeren. Vloerbedekking en raambekleding verwijderen. De woning schoonmaken voor nieuwe bewoners. Maar ook de inboedel afvoeren. Met Regio Schoonmakers heeft u hier geen omkijken naar. Daarbij werken wij duurzaam en geven als dit de wens is, meubels graag een nieuwe bestemming. Bijvoorbeeld via een kringloopwinkel in de buurt.

Altijd een persoonlijke aanpak

Bij het overlijden van een dierbare is het ontruimen van een woning vaak een emotionele opgave. Onze professionals helpen u hier graag bij. Stap voor stap bespreken we samen wat er allemaal gedaan moet worden. In alle rust en met respect zorgen we ervoor dat de woning wordt leeggeruimd en bezemschoon wordt opgeleverd.

Kom in contact

Rob van Welzen

Over ons

Regio Schoonmakers is opgericht in 1988 en sindsdien toonaangevend in de schoonmaak. Wij bieden een breed pakket aan facilitaire diensten in Regio Haaglanden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Aan het werk

Het team van REGIO Schoonmakers aan de slag

Daarom Regio Schoonmakers

Daarom Regio Schoonmakers

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat ├ęcht betrokken is en u volledig ontzorgt? Kies dan voor Regio Schoonmakers. Al ruim 30 jaar een begrip in de regio Haaglanden.

1. Snel

Bij ons geen lange wachttijden of onduidelijke voorwaarden. Wij gaan het liefst direct aan de slag. Spoedvraag? Vaak zijn onze schoonmakers al klaar voor u er erg in heeft.

2. Schoon

Ons team van schoonmaak specialisten realiseert keer op keer een blinkend schoon resultaat.

3. Voordelig

Door onze platte organisatie kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden. Niet voor niets zijn wij vaste partner voor veel klanten in regio Haaglanden.

Deze bedrijven gingen u voor

Uitstekende referenties van

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.