Werken bij Regio Schoonmakers

Omgeving Zoetermeer, Zuid-Holland

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw schoonmaak talent! Regio Schoonmakers biedt medewerkers goede arbeidsvoorwaarden en een afwisselende werkomgeving. Wil jij werken in een hecht team met gezellige collega’s? Wij leren je graag kennen!

Wat zoeken wij in een medewerker?

  • Je bent betrokken en gemotiveerd
  • Je bent klantvriendelijk en een teamspeler
  • Je bent flexibel en denkt in oplossingen
  • Je komt afspraken na

Wat bieden wij?

Je ontvangt een salaris volgens de CAO voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de functie en jouw ervaringsjaren in de schoonmaakbranche. Verder bieden we:

  • Een hecht team waar gezelligheid en hard werken samen gaan
  • Een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is

Wie zijn wij?

Wij zijn een schoonmaakbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Begonnen als eenmanszaak zijn we nu uitgebreid tot toonaangevend bedrijf dat in de hele regio Haaglanden actief is. Van Zoetermeer tot Den Haag. En van Delft tot Katwijk. Ons team is breed inzetbaar voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn een platte organisatie die waarde hecht aan hard werken. Met altijd ruimte voor gezelligheid en teamwork.

Enthousiast geworden?

Spreekt de vacature je aan? Dan leren we je graag beter kennen. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Vragen over onze vacatures?

Neem dan contact met ons op.

Over ons

Regio Schoonmakers is opgericht in 1988 en sindsdien toonaangevend in de schoonmaak. Wij bieden een breed pakket aan facilitaire diensten in Regio Haaglanden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.