Onkruid verwijderen

Onkruid tussen bestrating en tegels kan de uitstraling van uw pand flink ontsieren. En is vaak een terugkerende bron van ergernis. Ook voor het bestrijden van onkruid draaien de specialisten van Regio Schoonmakers hun hand niet om. Ontdek de mogelijkheden.

Uw bestrating weer als nieuw

Heeft u last van onkruid tussen de tegels op opritten, parkeerplaatsen rond uw bedrijf of bij bestrating rond uw panden? Wij staan graag voor u klaar om de bestrating weer perfect in orde te maken. Zo krijgt uw pand weer de professionele en verzorgde uitstraling die het verdient.

Kies voor een professionele en snelle aanpak

De uitstraling van een gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf. En gaat verder dan alleen schone ramen en nette gevels. Verzorgde bestrating is daarbij een belangrijke factor. De specialisten van Regio Schoonmakers hebben meer dan 30 jaar ervaring in het onderhouden van appartementen, kantoren, publieke gebouwen en huurwoningen. Met trots laten we uw panden snel weer stralen.

Kom in contact

Rob van Welzen

Over ons

Regio Schoonmakers is opgericht in 1988 en sindsdien toonaangevend in de schoonmaak. Wij bieden een breed pakket aan facilitaire diensten in Regio Haaglanden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Aan het werk

Het team van REGIO Schoonmakers aan de slag

Daarom Regio Schoonmakers

Daarom Regio Schoonmakers

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat ├ęcht betrokken is en u volledig ontzorgt? Kies dan voor Regio Schoonmakers. Al ruim 30 jaar een begrip in de regio Haaglanden.

1. Snel

Bij ons geen lange wachttijden of onduidelijke voorwaarden. Wij gaan het liefst direct aan de slag. Spoedvraag? Vaak zijn onze schoonmakers al klaar voor u er erg in heeft.

2. Schoon

Ons team van schoonmaak specialisten realiseert keer op keer een blinkend schoon resultaat.

3. Voordelig

Door onze platte organisatie kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden. Niet voor niets zijn wij vaste partner voor veel klanten in regio Haaglanden.

Deze bedrijven gingen u voor

Uitstekende referenties van

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.